Se billeder fra en Erhvervsfoto serie Køge

Erhvervsfoto Køge – En virksomhed i Køge, der satser på at have det mere visuelle indtryk på deres hjemmeside, har faktisk skabt sig en fordel. Når personer kigger efter en ny samarbejdspartner i Køge eller en ny leverandør, så er hjemmesiden, virksomhedens stærkeste online visitkort. Billeder sælger, billeder virker og billeder skaber opmærksomhed. Jo bedre billederne er, jo mere folk kan relatere til billederne, des større er chancen for vi vælger den virksomhed.

Erhvervsfoto Køgesamarbejdspartner i Køge en dygtig fotograf Køge erhvervsfotograf i Køge

ERHVERVSFOTO KØGE – FIRMAPROFILERING

Vi ved det jo godt!…. Vi søger på Google efter en fotograf Køge, en håndværker, autohandler, en ejendomsmægler, en revisor eller en advokat osv. Møder vi en hjemmeside i en Køge søgning, hvor det visuelle indtryk ikke er “fungerer”, så er vi uden overvejelse surfet videre til det næste firma, der leverer en lignende service – Vi søger det øjet behages af. (Erhvervsfoto Køge)

  • Hvis en virksomhed overhovedet ingen billeder har på deres website – så mister kundeemnet lynhurtigt tålmodigheden og er surfer videre
  • Det kan også være vi møder en hjemmeside hvor personaleportrætterne ser ud til at være taget af “Tante Inga” ved den sidste familiefest. Den slags billeder udstråler ofte at virksomheden er useriøs og kunden suser videre
  • Det kan være virksomheden faktisk har fået lavet professionelle billeder, men hvor billeder så er taget med meget drastisk forskel i udførsel. Det skaber ikke harmoni på siden og kan sende jeres potentielle kundeemner rykker videre til konkurrentens hjemmeside…..UDELUKKENDE PGA DÅRLIGE FOTOS!!

Erhvervsfoto Køge

At ofre potentielle kundeemner fordi man ikke ofrer de håndører en dygtig fotograf Køge kan levere, er decideret dumt og lagt fra særlig professionel indstilling. Det er simpelthen det forkerte sted at spare penge for virksomheden. Især hvis kunderne smutter igen fordi billederne stinker. Det i sidste ende koste penge i mistet omsætning. 

I bør overveje at få et fast samarbejde med en erhvervsfotograf i Køge gennem opgaverne for jer, kommer til at kende jeres virksomhed, og det udtryk I ønsker i billederne. Det sikrer jer et meget stærkt visuelt, ensartet og top professionelt look på jeres hjemmeside. Billederne skaber førstehåndsindtrykket og de sender signalet: “her er en seriøs virksomhed, der ikke overlader noget til tilfældighederne”. (Erhvervsfoto Køge)

DET VISUELLE UDTRYK, SKABER OMSÆTNING!