+4542679011

Køge og omegns fotograf med speciale I erhvervslivet. Køge Fotografi har speciale i bl.a. portrætfoto, reportagefoto og erhvervsfoto. Billeder fortæller så meget mere end ord. Henvend dig her og få et godt Tilbud. Prof. Firmabrochure. Prof. Erhvervsportrætter. Erhvervsfotografering

Virksomhedsprofil i Køge

En Virksomhedsprofil er kort fortalt, et antal billeder, som fortæller hvad DIN virksomhed er for en størelse. Med sådan en serie billeder, har I lettere ved at gøre opmærksom på lige præcis JER.

For en fast pris,- bruger vi sammen et par timer på at lave nogle stemninger fra jeres hverdag samt portrætbilleder af jeres ansatte. ALLE udvalgte  og leverede billeder er jeres og kan bruges til hvad I ønsker

Da Billederne er JERES, kan i bruge dem på jeres hjemmeside, i Brochure osv. kun fantasien sætter grænsen. uden ekstra omkostninger….

Billederne bliver selvfølgelig leveret i alle de opløsninger der skal bruges til både web og større tryk. Hvad med at lave en video? evt. som et lille dokumentar program, som kan suplere billedeserien. Mulighederne er mange.

Packshots – Produktfotos Køge

Få jeres varer fotograferet i de rigtige omgivelser! At lave det helt rigtige packshot/produktbillede kræver en del forberedelse og specielt erfaring. Det har Jeg som erhvervsfotograf gennem mange år fået styr på.

Lad os tage en snak om hvordan I kan komme til at øge omsætningen “bare” ved at få taget Jeres produkter på den rigtige måde. Jeg kan lave Jeres produktbilleder/Packshots Hos jer eller hjemme. Godt præsenterede produkter sælger stort set sig selv.

Portrætter

Få lavet (ens) portrætter af Jeres ansatte! Til hjemmeside, Brochure etc.

Det er rart som kunde at kunne sætte et ansigt på telefonstemmen eller hvem man skal til møde med. En hjemmeside virker tit rodet hvis billederne af de ansatte IKKE er taget under samme forhold (forskellige baggrunde, lysforhold etc.)

Hold jer evt opdateret med en ”abbonementsordning”; Jeg kommer forbi jeres virksomhed x antal gange om året (eller når I ringer) og ”skyder” de nye ansigter.