Portrætfotograf Køge

Portrætfotograf Køge – Portrætfotografering i Køge handler for mig om, at finde frem til personen jeg skal fotografere, og “fange” det på billedet, og derigenne vise den person, jeg har foran kameraet, som han eller hun er. Det handler altså om at fremhæve personlige egenskaber ved personen på portrættet.

Portrætfotografering – hvad, hvorfor?

Portrætfotografering er selvfølgelig mange ting, men det har altid at gøre med et foto af minimum én person. Oftest er, der kun én person på billedet, og det kan være et close-up portræt eller i fuld figur eller være mere over i et stemningsbillede, hvor der er mere miljø med på portrættet.

Lad en professionel portrætfotograf guide

Kontakt mig og lad os få en god snak om, hvordan vi får lavet præcis det portræt, du drømmer om. Som erfaren fotograf har jeg en god guide portrætfotografering, lige fra påklædning til valg af lokation for selve fotograferingen. Har du spørgsmål, så tag endelig fat i mig, så vi kan lave det portrætfoto, der viser dig, som du er.

Portrætfotografering i det fri

Portrætfotografering behøver ikke altid laves i fotostudiet. Man laver oftest mere spændende portrætfotos ved at bevæge sig udenfor. Man kan vælge naturen, som baggrund, eller en rå sten mur eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser.

En sammenhæng i portrættet

Ved at rykke portrætfotograferingen ud i naturen, opstår der flere muligheder for at “skabe en historie” i portrætfotoet. Der kan med forskellige baggrunde skabes forskellige udtryk i portrætbillederne.

Portrætfotograf Køge – Portrætfotos med glød

Portrætfoto skal have glød og kant, samt et personligt udtryk. Portrætfotografen skal sikre sig rum for dynamik og kreativitet og sørge for at den der fotograferes slapper af og hygger sig i fotografens selskab. Samtidigt er det fedt med så mange billeder som muligt, så man kan sætte dem sammen i en flot sammenhængende kollage.

De personlige fotos

Fotografering af portrætter handler for os om at fange det personlige i personens udtryk. Det skønne smil, de flotte øjne, det gyldne hår eller blot det stærke menneske bag ydret. Portrætfoto er blevet et af de emner vi elsker at beskæftige os allermest mest.