+4542679011

Jeres bryllup er en kæmpe stor dag og en oplevelse for resten af livet. En fantastisk hvor I samler de mennesker der betyder allermest omkring jer.
Uden tvivl den dag der kræver mest planlægning og samtidig udløser mest spænding op til. En dag I for altid vil huske.

Vi ønsker at vores billeder skal forevige jeres minder. Ikke bare for jer selv, men også for dem som kommer efter jer. 

Vi sidder ofte og forestiller os brudeparrets børnebørn, der åbner bryllupsalbummet om 20-30 år.. Hvordan de kigger op på deres bedstemor og fortæller, hvor smuk hun var i sin hvide kjole, og hvor stolt deres bedstefar så ud!

Vi er kendt for vores naturalistiske stil og min evne til, at få det bedste frem i mine brudepar.

Livets Minder

Når vi får opgaven, som fotograf til bryllup, tager vi selvfølgelig opgaven meget seriøst, fordi vi ved hvor stor værdi vores billeder har for jer og jeres familie.

Derfor gør vi også alt i min magt for, at skabe smukke portrætter og mindesværdige situationsbilleder, som kan nydes i generationer frem.

Vi oplever en kæmpe passion for alt, hvad vi har med at gøre her i livet. Mit drive og vilje til konstant at skubbe grænserne for, hvad vi kan, gør mig til en bedre fotograf hver dag.

Vores styrker som bryllupsfotografer

Vores styrker som mennesker, er den empati og evne til at sætte os i andre menneskers sted. Det gør os i stand til at skabe ro i mine medmennesker, og på den måde fange dem i et ægte øjeblik.

Vi er overeviste om, der er noget smukt i alle mennesker, og det er vores fornemmeste opgave som bryllupsfotograf, at få jer, som brudepar, til at stråle på jeres bryllupsbilleder.

Referencer

“Meget rar og dygtig fotograf. Tager nogle smukke billeder, og er god til at få det bedste frem på billederne. Tusind tak, for nogen uforglemmelige billeder.

“thank you for doing a brilliant job with capturing all the great moments at our party in a beautiful way. You directed us in a fun and friendly manner and you were easy to be around. The instructions you gave us for posing were practical and easy and made sure all of our group photos looked great and professional. I would highly recommend you as a photographer for any party or social setting.”

“En meget professionel og nærværende fotograf. Fotografen formår at gøre fotograferingen til en god og tryg oplevelse. Med sin ro og styring får hun en til at slappe af igennem hele sessionen. – En rigtig god oplevelse. Hun lytter til ønsker og byder selv ind med ideer. Jeg fik de naturlige billeder, med et selvsikker og seriøst udtryk jeg skulle bruge. Jeg kan klart anbefale at gøre brug af fotografen.”

Aldrig har jeg fået en så professionel og tilstedeværende behandling til et fotoshoot. Fotografens tilgang er altid i øjenhøjde med modellen og man føler sig tryg hele vejen igennem sessionen. Jeg kan på det varmeste anbefale fotografen.”

Læs også: