+4542679011
fotostudio helsingør

GDPR – Persondataforordning

GPDR

Efter de nye regler om persondataforordningen er vi som alle andre forpligtet til at oplyse hvad vi benytter jeres personlige oplysninger til.

Når du er kunde hos os og behandler vi en række oplysninger om dig. Vi behandler personlysninger, som du selv har givet til os, bl.a. navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse, samt oplysninger om dine ordrer, køb og evt. kopi af dine billeder. Ydermere behandler vi mails og anden korrespondance, evt. registrering af relevante forhold i telefonsamtaler.

Vi tager beskyttelsen af dine personoplysninger alvorligt, og vi indsamler ikke flere oplysninger om dig end nødvendigt for at kunne behandle dine ordrer. Vi er åbne og transparente om, hvordan vi behandler dine oplysninger.

Ønsker i et eller flere billeder fjernet fra vores hjemmeside. Skriver i bare til os vi kontaktformularen og vi fjerner billederne så snart vi kan.

Har du spørgsmål til GDPR – Persondataforordning, så står vi selvfølgelig gerne til rådighed.

Salgs- og leveringsbetingelser

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser

 • Nærværende salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle www.fotografkøge.net tilbud, salg og leverancer, medmindre andet er skriftligt aftalt.
 • Billeder solgt af www.fotografkøge.net forbliver www.fotografkøge.net ejendom og skal returneres senest 7 dage efter anvendelsen. Således omfatter et salg alene en udnyttelsesret. Igen medmindre andet er aftalt.
 • Billederne må kun anvendes til det på forhånd aftalte formål.
 • Køber skal fremsende specificeret beskrivelse af billedernes anvendelse samt dokumentation, eksempelvis i form af publikation.
 • Ved al offentliggørelse skal ”Foto: www.fotografkøge.net” anføres i bylinen.
 • De købte udnyttelsesrettigheder til det enkelte billede gælder kun i Danmark, medmindre andet er aftalt.

Copyright information

 • Copyright www.fotografkøge.net. Alle fotografier er fotografernes ejendom, og tekst og html-filer er www.fotografkøge.net ejendom. Billeder taget i www.fotografkøge.net, der ligges på nettet i markedsførningsregi og de sociale medier, siger kunden god for ved booking af fotografen. Ønsker i ikke billederne kan benyttes på www.fotografkøge.net hjemmesiden eller på de sociale medier, skal i oplyse skriftligt herom.
 • Fotografier er beskyttet efter “Lov om ophavsret”.
 • Det er ikke tilladt at reproducere, lagre eller manipulere et fotografi uden www.fotografkøge.nets skriftlige tilladelse.
 • “Lov om ophavsret” tillader efter §12 stk. 2 nr. 4 ikke kopiering af værker i digitaliseret form.
 • Digitaliserede billeder omfattes af lovens § 2 om eneret, og kopiering til privat brug er ulovlig uden fotografens specifikke tilladelse.

Ansvaret for anvendelsen

 • Ansvaret for anvendelsen af de af www.fotografkøge.net solgte udnyttelses- rettigheder påhviler fuldt og helt køber. Således kan www.fotografkøge.net ikke på nogen måde gøres ansvarlig for anvendelsen, idet salget sker med det udtrykkelige forbehold, at afbildede personer eller motiver kan have selvstændige rettigheder, der skal iagttages af køber. De på billederne værende personers tilladelse til offentliggørelse eller tredjemands ophavsret til motiv forudsættes således indhentet af køber.
 • Ved anvendelse af modelfoto skal ordet “modelfoto” bringes.
 • Billeder må ikke udsættes for sammenklipning, sammenkopiering eller elektronisk manipulation uden www.fotografkøge.nets tilladelse.
 • Elektronisk lagring må ikke finde sted uden www.fotografkøge.nets tilladelse. Undtaget er elektronisk håndtering i den periode (timer/døgn), der er nødvendig for den aktuelle produktion.
 • Indscanninger skal fjernes fra købers elektroniske lager straks efter brug.
 • Billeder på internet skal publiceres i lav opløsning. Publiceringsretten gælder kun for en aftalt periode.
 • For beskadiget eller bortkommet materiale har www.fotografkøge.net ret til erstatning.
 • Alle priser er ekskl. moms; betaling er netto kontant.
 • Såfremt betaling sker efter forfaldsdagen, er www.fotografkøge.net berettiget til at beregne renter af udestående saldo fra forfaldsdagen med 2% per påbegyndt måned.
 • Refusion af stedfunden betaling for ikke-anvendte billeder kan ikke finde sted.
 • www.fotografkøge.net hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab i anledning af aftalen, herunder indirekte tab der opstår som følge af forsinkelser eller mangler ved det solgte billede.

Hvad ellers?

Landsdækkende bryllupsfotograf

Skal i bruge en kreativ og spændende bryllupsfotograf til jeres store dag. Har vi bygget en hjemmeside, der KUN handler om bryllupsfotografering. Her kan i læse om de seneste bryllupper vi har fotograferet og følge med i bryllupsuniverset generelt i Danmark.

Landsdækkende reklamefotograf

Vi arbejder også med professionel reklamefotografering i hele Danmark. Skal i bruge nogle flotte reklamefotos til tryksager, kataloger, de sociale medier eller jeres hjemmeside? Så klarer vi bestemt også den.

Landsdækkende erhvervsfotograf

Som landsdækkende erhvervsfotograf er vores primære opgave at levere stilrene og flotte erhvervsfotos fra jeres virksomhed samt lave nogle præsentbale erhvervsportrætter af de ansatte i virksomheden.

Nyfødt fotografering

Nyfødt fotografering i Køge Med en nyfødt fotografering i Køge, fanger i ikke alene et fantastisk minde af det lille ny medlem af familien. I fanger også starten på et nyt liv. Vi ved alle at tiden flyver afsted og børn vokser lynhurtigt op og flyver fra reden. Vi har...

Find fotograf i Køge

Find fotograf i Køge? Vil i hyre en af Danmarks dygtigste freelance fotografer i Køge? Skal i bruge en fotograf til produktfotografering og billedbehandling, Filmproduktion og Filmredigering med stor talent for fotografering. Hos Køge fotografi får i adgang til...

Billeder i Photoshop

Vi har lige skudt et billede for en kunde, og hvad ser vi, huden har lidt en rødlig skær. Der er røde blamager eller rødt i huden, det kan være rødmen, sygdom osv. Det er jo ikke flatterende at få vist frem for ”kunden”. Hvad gør man for at fjerne dette ”problem”, det...

Photoshop

I Photoshop kan man gøre ens billeder skarpere på forskellige måde, f.eks.ved at gå i fanen filter, og vælge Sharpen, her er forskellige metoder man kan bruge. Man kan også bruge et andet værktøj nemlig High-pass.Highpass filtret kan bruges  til mange forskellige ting...

Erhvervsportræt

Formålet med et erhvervsportrætEt erhvervsportræt i Køge, kan være billeder af virksomhedens miljø, ejerkreds eller medarbejderne. Formålet med et erhvervsportræt er at fange essensens af virksomhedens vision, mission og kerneværdier. Et erhvervsportræt skal kunne...

Virksomhedsfotografi Køge

Vi oplever indenfor virksomhedsfotografi Køge, en klar tendens til, at flere i dag har et ønske om at kunne sætte ansigt på den virksomhed, som de enten handler med, taler med eller skal i kontakt med. Derfor har langt de fleste virksomheder billeder i Køge af både...

PROFESSIONEL BRYLLUPSFOTOGRAF

Jeres bryllup er en kæmpe stor dag og en oplevelse for resten af livet. En fantastisk hvor I samler de mennesker der betyder allermest omkring jer.Uden tvivl den dag der kræver mest planlægning og samtidig udløser mest spænding op til. En dag I for altid vil...

Billeder til markedsføring

Billeder til markedsføringKØGE! Kontakt os Vores Blog   Gode billeder sælgerStår du og skal have taget professionelle pressebilleder eller billeder til din markedsføring, er vi hos Køge Foto dit helt rette valg. Vi har gennem årene hjulpet flere forskellige...

Fotojournalist Køge

Lad en professionel uddannet fotojournalist lave jeres næste fotoopgave i Køge. Med mange spændende opgaver i bagagen både i udlandet og herhjemme, kan vi levere stort set alle slags opgaver i ønsker. Book en pressefotograf / fotojournalist Køge her ved os. Jobbet som...

Profilfotos

Hvis man vil have et eller flere gode profilfotos eller et fotografi til dating sider fotograferet ved Køge fotografi, handler fotograferingen altid om at "sælge personen" og "sælge varen". Vi ved, som erfarne fotografer at det er essentielt at fange det rette...